Process with an ID is not running

Related searches

I have an issue when I debug my application it says "process with an ID is not running in visual studio 2013." Every time it comes with different process number. I tried deleting the IISEXPRESS folder then set environment variable to 1. But still got the error.

I had the same issue using VS 2017. This worked for me. I changed the project’s website random URL.

from

http://localhost:50210/Login/Login.aspx

to

http://localhost:5410/Login/Login.aspx 

the 5410 was random number I picked.

After that everything worked as normal

[Solved] Process With An Id Of Is Not Running, Introduction. Sometimes, because of deleting DLLs in your project, or for some other reason, you get the following error while running the project. Image 1. The process Id changed with every run, so it was a challenge to find a solution. As it turned out, this problem can happen when you move your whole project folder to another machine. Somehow, the settings inside the.vs folder lead to this strange error message. The simplest way to get rid of this error is to remove the.vs folder:

Resolution I found;

Head to

%userprofile%\documents\IISExpress\Config directory

Delete all files within that folder. Restart visual studio and works like a charm.

How to Get Rid of Error “Process with an Id of XXXX is not running , The process Id changed with every run, so it was a challenge to find a solution. As it turned out, this problem can happen when you move your whole project folder to another machine. Somehow, the settings inside the . vs folder lead to this strange error message. Process with an ID #### is not running on Visual Studio 2015 If you look to the Visual Studio error log window panel, you should also see something like that: The program ' iisexpress.exe' has exited with code -1073741816 (0xc0000008) 'An invalid handle was specified'. 1

Are you check this again by "Administrator" via run as Administrator option?

It seems that your iis folder issue as every suggest that, check this links.

https://connect.microsoft.com/VisualStudio/feedback/details/806692/vs-2010-2012-2013-ultimate-iis-express-process-with-id-of-xxxx-is-not-running

ASP.NET MVC5/IIS Express unable to debug - Code Not Running

Process with an ID #### is not running in visual studio community , When I tried to run the project I get an error like “Process with an ID #### is not running”. It's showing Id number different every time. If I check� An alert box pops up with "Microsoft Visual Studio" in the title of the alert; And the message reads, "Proces with an Id of 6028 is not running." Could anyone help to resolve this "process ID" error? Thursday, February 7, 2013 7:00 PM

Process with an ID #### is not running in visual , Hi All when i run the code in vs in 2019 I Am getting error like The program '[3148 ] iisexpress.exe' has exited with code Pls help me.. Process[] localByName = Process.GetProcessesByName("notepad"); // Get a process on the local computer, using the process id. // This will throw an exception if there is no such process. Process localById = Process.GetProcessById(1234); // Get processes running on a remote computer.

Process with an ID #### is not running on Visual Studio 2015, A series of workaround that might help fixing the 'Process with an ID #### is not running on Visual Studio 2015' error when debugging a Web� Process with an ID #### is not running in visual studio community edition 2015 June 16, 2017 December 17, 2017 Tarun Dudhatra Asp.Net , Latest , Special Posts Today I was working on a project and my team member has push the changes to repository first time and I get the latest from git.

process with an id '###' is not running, I have face problem buid project sucessfully but when run project show error process with an id '###' is not running project created in MVC� The process ID is the ID of the OSPF process to which the interface belongs. The process ID is local to the router, and two OSPF neighboring routers can have different OSPF process IDs. (This is not true of Enhanced Interior Gateway Routing Protocol [EIGRP], in which the routers need to be in the same autonomous system).

Comments
  • It's relater post. Try create environment variable _CSRUN_DISABLE_WORKAROUNDS
  • I tried all that too, still same issue.